Misiunea noastră

 

  Având o evoluție naturală pe o perioadă de peste 15 ani, Konitech Serv are o vastă experiență în domeniul automatizărilor industriale și oferă servicii și soluții integrate, perfect adaptate pe domeniul industrial, axate pe îmbunătățirea procesului tehnologic.

  Realizăm proiecte la cel mai înalt grad de profesionalism pe domeniile: Produse Hardware, Software, Telecomunicații și VoIP, Proiectare 3D și Amenajări Interioare Industriale.

  Deținând un portofoliu bogat, serviciile noastre de înaltă calitate sunt întodeauna la îndemâna clienților.

 

Konitech

  Firma noastră, Konitech, a fost infințată în 2006 cu scopul de a oferi clienților noștri soluții fiabile în timp scurt și cu prețuri bune.

 Automatizarea influențează modul în care problemele sunt abordate, și Konitech este aici pentru a colabora cu dumneavoastră în implementarea soluțiilor de care aveți nevoie. De la planificare, la execuție, la mentenanță, serviciile noastre vă sunt la dispoziție.

Angajați

  Din echipa noastră de profesioniști fac parte:

  • Inginer automatică și calculatoare
  • Ingineri electroniști și TC
  • Inginer de sistem în informatică
  • Programator freză CNC
  • Operator freză CNC
  • Inginer electrician autorizat ANRE grupa 2A, 2B
  • Electrician autorizat ANRE grupa 2A, 2B

 Echipa noastră are o experiență vastă în domeniul electronicii și electrotehnicii, realizarea lucrărilor de automatizare pentru procesele industriale, îmbunătățirea procesului tehnologic al utilajelor și găsirea soluțiilor pentru orice problemă de natură tehnică.

+
Numar Proiecte Intreprinse
Numar Clienti
+
Domenii de Lucru

 

Proiecte

       Realizăm și proiectăm dispozitive de automatizare conform cerințelor clientului, sisteme electronice, convertoare de protocol, software pentru PC (calculator) conectate la PLC-uri sau la echipamentele create de echipa noastră, tablouri de comandă,  acționări pneumatice, hidraulice.

       Executăm Proiectare și Printare 3D pentru realizarea mai multor categorii de piese: prototipuri, piese unitare, piese de serie mică executate la utilajele CNC.

       Ne ocupăm cu amenajări industiale interioare pentru hale de producție în diferite domenii de producție.

       Realizăm proiecte de cablare structurată, punere în funcțiune, testare și mentenanță , în domeniul telecomunicațiilor, axate pe necesitățile clienților noștri.