Konitech este aici pentru voi

   Clienții firmei Konitech beneficiază de servicii de înaltă calitate,  la prețuri competitive, în  condiții de siguranță, eficiență și fiabilitate  ridicată. Specialiștii noștri oferă produse hardware și software penru zona industrială, în multiple domenii, precum: Inginerie Mecanică și Electrică, Educație, Construcții, Linii de Asamblare și Linii de Producție Alimentară și Non-Alimentară.h

Servicii la cerere

Servicii la Cerere

 

      Serviciile pe care le putem oferi:

  • Dezvoltare software și hardware la cerere, bazate pe dorințele clienților. Începem de la ideea clienților noștri urmând execuția design-ului și propunând o ofertă de servicii de suport și mentenanță pentru soluțiile și sistemele implementate. Cunoștințele noastre de specialitate în domeniile hardware și software ne permit să oferim dezvoltarea eficientă a aplicațiilor, integrarea și dezvoltarea completă a acestora cu un standard înalt de siguranță pentru produsele cerute;
  • Cablare structurată;
  • Mentenanță;
  • Project Management;
  • Asistență tehnică și PIF;
  • Analiza Sistemelor de Securitate și control acces

Retrofit

 Nou nu înseamnă todeauna mai bun


    Câteodată soluția cea mai nouă nu este și cea mai bună. Costurile apărute, incompatibilitatea sistemelor și timpul pierdut pot cauza probleme pentru firma ta. În aceste cazuri soluția cea mai bună este modernizarea sistemului existent. Astefel toate componentele sistemului existent vor fi aduse la cele mai noi standarde.

Retrofit

Servicii oferite

Automatizări și Electronică

Automatizări Industriale și Sisteme Electronice


      Utilizarea automatelor inteligente a fost și este adoptată și implementată în majoritatea companiilor regăsite în toate domeniile și industriile, cu scopul reducerii complexității operaționale, creșterea vitezei de producție, urmărirea necesităților curente, accelerarea inovației și diminuarea costurile asociate, atât din punct de vedere al capitalului, cât și al resurselor. Eficientizarea duce la scăderea costurilor aferente.

      Acționarea si controlul echipamentelor se face prin intermediul panourilor electrice de comandă.

      Activitatea companiei constă în proiectare, execuție și alte servicii în domeniul industrial, service-ul pentru echipamentele sistemelor de automatizare (linii de producție, stații industriale, panouri de comandă, dispecerate, etc.) cat și mentenanța acestora.


Servicii de Automatizări Industriale

Software

Servicii Software


       Anual clienții alocă sume importante pentru aplicații software utilizate in domeniul industrial, insa nu acopera in totalitate cerintele beneficiarului.

       Konitech este unul dintre furnizori de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate hardware și software. Echipa noastră are cunoștințe extinse de programare, project management, securitate, lucru cu baze de date și optimizare procese.

      Konitech oferă soluții software specializate după nevoile și cerințele clienților noștri. Soluțiile noastre software pot fi integrate în proiecte hardware construite și modelate de firma noastră, dar pot fi și integrate în platforme deja dezvoltate.

      Preturile variaza in funcție de bugetul disponibil și necesitățile proiectelor.

 

Servicii Proiectare Software

Telecommunications

Telecomunicații și VoIP


      Conform celor mai recente estimări ale ITU-Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, piața telecomunicațiilor este singura care a cunoscut ritmuri de dezvoltare de o intensitate dublă comparativ cu evoluțiile economiei mondiale.

      Comunicarea în cloud este foarte simplu de implementat din punctul de vedere al clientului. Acesta are nevoie nevoie doar de sisteme de comunicare bazate pe VoIP sau aplicații compatibile și de o conexiune la internet. De restul operațiilor se ocupă profesioniștii de la Konitech.

 

Servicii Telecomunicații/VoIP

Printare și Design 3D

Proiectare și Printare 3D

 

       Firma noastră oferă servicii de Printare și Design 3D pentru o gamă largă de domenii de activitate: Inginerie, Educație, Construcții, Linii de Asamblare, Producție Alimentară și Non-Alimentară.

       Obiectele realizate de Konitech, indiferent de domeniul de activitate pentru care au fost executate, pot fi personalizate la cererea clientului. Ideile clienților noștrii vor fi analizate și optimizate astfel încât produsul final corespundă cerințelor.

 

Servicii de Proiectare si Desighn 3D

 

Instalatii electrice Inteligente

 Atât pentru hale de producție, cât și pentru spații rezidențiale.

    Echipa Konitech este aici pentru clienții noștri, pentru a realiza proiectele electrice exterioare/ interioare ale acestora în condiții de siguranță maximă.

Powerlines
Amenajări Interioare Industriale

Amenajări Interioare Industriale

 

      Proiectele de amenajari interioare pentru mediul industrial necesită experiență și alegerea unor soluții durabile, rezistente și fiabile.

      Pornim de la un studiu detaliat al necesităților proiectelor întreprinse de clienții noștri. În funcție de sectorul în care aceștia operează, există diferite și numeroase reglementări. Konitech are o vastă experiență în diferite domenii pentru a produce proiecte bazate pe sisteme de construcții testate.

Apelează la Konitech pentru proiectele tale de amenajări industriale.


Servicii construcții interioare și exterioare